Üzenet

A legfontosabb alapolajok a citrom, a levendula és a borsmenta.

Miért? Mert ezek a leggyakrabban előforduló,mindennapos problémákon segítenek mint a fejfájás,láz,gyomorégés, sérülések, nyugtalan alvás, levertség,fáradtság…..Hosszan lehetne sorolni a problémákat, de legegyszerűbb ha kipróbáljuk és megtapasztaljuk.

A doTerra olajai nem csak egyszerű illóolajok, növényesszenciák,melyek nagy koncentrációban tartalmazzák az adott növény hatóanyagát. Kivételesen tiszta,minősített összetételű olajokról,melyek a bőrön illetve a légzőrendszeren keresztül felszívódva, percek alatt érik el a kívánt hatást-mellékhatások nélkül.

doTerra kezdőcsomag: citromolaj, levendulaolaj, borsmentaolaj

Hoztam néhányat az eddigi tapasztalatokból:

Éva: Kislányom láza 38,8 volt. Levendulával és citrommal kentem a talpát és a diffúzorban is ezt párologtattuk. 10 perc elteltével 37,7 volt, még 5 perc elteltével 37,2 volt a kislány hőmérséklete. Bámulatosan gyors a hatás!

Zita: barátom refluxtól szenved, ajándékba kapta a kezdő csomagot.Reggelente 1-2 csepp doTerra Citromolajat tesz egy pohár vízbe és azt megissza. Napokon belül érezte a pozitív hatást,azóta a gyógyszerét is el tudta hagyni!

Zsuzsa: Még tartott az allergia szezon, amikor az első csomagomat(citrom,levendula,borsmenta) megkaptam. Azonnal kipróbáltam a családomon. A felsorolt eszenciákból 1-1-1 cseppet tenyérből mélyen 7- szer beinhalálva. 10 perc múlva megszűnt az évek óta tartó: torok és szem viszketés, orrfolyás,nehéz légzés.

Mónika: Reggel fejfájásra, émelygésre ébredtem (puffedt has-gyomortáj). Hányinger, fej- és epegörcs lett belőle. Végső elkeseredésemben cseppentettem a tenyerembe borsmentát és epe tájára kentem, illetve halántékra. Megdöbbentő gyorsasággal lettem jobban!

József: A borsmentától rögtön megszűnik a fejfájásom és felfrissít a munkában mikor elfáradok.

Rita: Menstruációs görcsökre ezúttal csak levendulát használtam: 2-2 csepp levendula: 1 az alhasra egy a vizembe. Máskor több fájdalomcsillapítót is beveszek mire egy kicsit enyhül,ezúttal a doTerra levendula perceken belül hatott!

Mária: Főzés közben csúnyán leforráztam a kezem,nagyon fájt. Azonnal elkezdtem levendulaolajjal kezelni,hamarosan enyhült a fájdalom.Másnapra a sebek már gyógyultak,folytattam a kezelést reggel este a levendulával,napok alatt szinte teljesen,nyom nélkül gyógyult.

További információt a doTerra olajaival kapcsolatban messengeren vagy személyes konzultáció (aromaterápiás tanácsadás) formájában tudok mondani. A választott illóolajból ingyenes mintát biztosítok!

Az esszenciális olajokkal kapcsolatos tájékoztatások, információk azok megfelelő felhasználására és várható hatására vonatkoznak, melyek az The Essential Life, Modern Essentials, Advenced Oil Magic könyvek a doTERRA ajánlásai az Aromatic Science és tapasztalati eredményeken alapulnak. Az elért hatás egyénektől függően különböző lehet, ezért a várt gyógyhatást garantálni nem lehet. Az adott információk nem helyettesítik az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot.

Ajánlott cikkek