Üzenet

A hangtál terápia, más néven hangterápia vagy hangmeditáció, amelyben hangtálakat használnak rezgések és hangok létrehozására. A hangtálakat tibeti tradíciók alapján készítették és a hangjukat olyan módon használják, hogy serkentsék a test energetikai rendszerét és segítsék az ellazulást, a stressz csökkentését és az egyensúly helyreállítását.

A tibeti hangtálakkal végzett hangfürdő számos pozitív hatással járhat:

  • A stressz hatásainak csökkentése: A hangtálak rezgései és harmonikus hangjai segíthetnek ellazulni, enyhítve ezzel a stresszt és a feszültséget.
  • Relaxáció és meditáció támogatása: A hangtálak által kibocsátott hangok segíthetnek a mélyebb relaxáció és meditatív állapot elérésében, ami elősegítheti a mentális nyugalmat és belső béke érzését.
  • Energiaegyensúly helyreállítása: A hangtálak által keltett rezgések hatnak az emberi test energiarendszerére, segítve az egyensúly helyreállítását és az energiacsatornák tisztítását.
  • Alvásminőség javítása: A hangtál terápia relaxációt és nyugalmat biztosít, ami hozzájárul az alvásminőség javulásához. A rezgések segítségével könnyebben el lehet aludni és mélyebb, pihentetőbb alvásban lehet részünk.
  • Hangulatjavítás: A hangtál terápia kedvező hatással lehet az érzelmi állapotra, segíthet pozitív érzéseket előhívni, segíthet az érzelmi egyensúly fenntartásában.
  • Fizikai hatás: A hangtálak rezgései segíthetnek a fájdalom és a fizikai feszültség enyhítésében. A rezgések stimulálják a test energiapályáit és serkentik a vérkeringést, ami elősegíti a gyógyulást és a sejtek regenerálódását.
  • Általános jóllét („wellbeing”) javítása: A hangtál terápia segíthet az általános jóllét javításában, segíthet a test és a szellem közötti összhang megteremtésében

Bejelentkezés egyéni hangtálkezelésre, hangfürdőre: https://fenyesmuhely.salonic.hu

A hangtálterápia, hangfürdő, hangtálas relaxáció nem számít gyógyításnak, nem helyettesíti az orvosi diagnózist és/vagy kezelést!

Ajánlott cikkek