Üzenet

A kronobiológiai pszichogenetika a pszichológia újabb tudományterülete, célja hogy megértsük az emberi reakciók és érzések hátterét, ezen keresztül az ember testi,lelki egyensúlyát támogathassuk.A kronobilológia szóban a krono előtag görög eredetű, jelentése idő, vagyis „időbiológia”. Az idő periodikusan változó elemeinek élőlényekre gyakorolt hatását vizsgálja. A pszichogenetika pedig a reakcióink öröklött jellegzetességeit kutatja. Ezt a két tudományterületet szovjet tudósok házasították össze, sokévnyi kutatás után. Ez a tudományág meg tudja határozni az emberi idegrendszer veleszületett jellemzőit, a szervezet energetikai felépítését.

Miért jó ez nekünk?

A kronobiológiai elemzés segítségével megtudhatjuk:

– milyen az érzelmi beállítottságunk: hideg,szenvedélyes, egoisztikus vagy önfeláldozó?

– a fizikai temperamentumunk: hosszútávfutók vagyunk vagy inkább hirtelen nagy erőkifejtésre vagyunk képesek, a zumba vagy a jóga passzol inkább hozzánk.

– milyen az intellektuális típusunk: hosszú távon gondolkodunk vagy inkább a jelenre koncentrálunk,elemzők vagy kreatívak vagyunk, gyakorlatiasak vagy álmodozók?

Mire jó mindez?

Minnél jobban megismered magad,annál jobban tudod hogy alkalmazkodj bizonyos helyzetekhez,

hogyan találj megoldásokat,

milyen munka passzol hozzád leginkább,

miben lehetsz jó vagy kevésbé erős,

javulhat a pároddal,családtagjaiddal, kollégáiddal való kapcsolatod és könnyebben elérheted a boldogság,kiegyensúlyozottság állapotát.

A kronobiológiában lehetséges két ember kapcsolatát is elemezni, segíthet megérteni párunk,gyermekünk reakcióit, segíthet az ő fejükkel gondolkodni, elkerülni a félreértéseket és vitákat, rájönni hogyan lehet őket motiválni.A kronobiológia elemzés egy remek és egyszerű eszköz önmagunk és a körülöttünk élők megismerésére, megértésére.

Kronobiológia elemzés megrendelése: messenger üzenetben vagy telefonon (70/318-5979)

Az elemzés eredményét személyesen beszéljük meg, ahol a személyiségedhez passzoló, támogató illóolajok választására is lehetőség van.

Ajánlott cikkek