Üzenet

Szabadulj meg a napi feszültségtől és a stressz okozta betegségektől az illóolajok segítségével!

Az illóolajoknak nincs mellékhatása és nem okoznak függőséget.

A nehéz időszakok elszívják az energiánkat és még nehezebbé teszik hogy megbirkózzunk a feladatokkal.

Ezért állította össze a HerbaTherapy csapata a StressFree csomagot, ami a következő illóolajokat tartalmazza:

Orvosi levendula: kiváló stresszoldó, vegetatív idegrendszert nyugtató illóolaj. Oldja az idegi görcsöket, álmatlanság ellen kiváló, valamint nyugtalan, nehezen elalvó babák esetén is biztonságosan alkalmazható.

Édesnarancs: magában hordozza a mediterrán vidékek vidámságát, a tündöklő napfény éltető energiáját, az élet szeretetét, a kacagást, a vidámságot! Antidepresszáns, elűzi az álmatlanságot, kiegyensúlyoz, feltölt és szárnyakat ad!

Bergamott: ez a szenzációs illóolaj a narancshoz nagyon hasonló aromájú, ugyanakkor kissé fanyar utóhatása egyediséget kölcsönöz neki. A bergamott egy hűsítő, frissítő olaj, sokféle felhasználási lehetőséggel, a miénk pedig egy könnyű, csípős citrus, ropogós zöld jegyekkel és enyhe virágos felhanggal; kellemesen friss és felemelő.

A StressFree L méretű csomagban Luna ultrahangos diffúzort is vásárolhatsz az illóolajokhoz. Ezt a diffúzort kifejezetten illóolajok párologtatására tervezték, nem károsítja a hatóanyagokat és csodásan mutat minden helységben!

Stresszűző, lazító fürdőhöz cseppents 5-6 csepp levendulaolajat egy kanál tejszínbe (tökéltesen alkalmas erre a kis kávétejszín) és öntsd a fürdővízbe!

A Herbatheraphy minőségi illóolajait megvásárolhatod a Fényesműhelyben!

Az illóolajok használata nem helyettesíti az orvosi diagnózist és az orvos által előírt kezelést!

Forrás: https://www.herbatherapy.hu/

Ajánlott cikkek