Üzenet

Egyre gyakoribb probléma mindennapjainkban a pánik és a szorongás. Félünk attól, hogy elveszítjük a kontrollt a testünk felett, az életünk felett, úgy érezzük bizonytalan a lábunk alatt a talaj. Előfordul, hogy ezek egy eseményből indulnak ki, amikor valami olyan történt velünk ami megrendítette a bizalmunkat önmagunkban. Amikor elveszítettünk valakit a számunkra fontos volt, akire támaszkodtunk, vagy nem sikerült valamilyen akadályt megugranunk és úgy érezzünk innentől semmit sem tudunk megoldani.

Folyton visszatekintünk milyen volt régen, vagy arról ábrándozunk milyen jó lenne ha…..Csak a hiányra koncentrálunk, arra ami már vagy még nincs meg, az elhunyt személyre, az elhagyó kedvesre, a sikertelen vizsgára, az elköltött pénzre…Elfelejtünk a jelen pillanatban lenni, vagy félünk a jelenben lenni, mert itt történnek a dolgok amikkel meg kell bírkóznunk.

Ezt a bizalmat, önbizalmat helyre tudjuk állítani! Mindenkiben megvan az erő, mindenkiben ott van az a belső békés állapot, ami rendíthetetlen.

A tibeti hangtálak hangjainak és rezgéseinek segítségével újra megtapasztalhatjuk milyen Békében és Szeretetben lenni. Megérezhetjük újra a saját Belső Erőnket, elengedhetjük ami volt és észrevehetjük a jelen eseményeit. Szándékosan nem mondom, hogy a jelen szépségeit, mert vannak mindig olyan történések amikkel nehezebben küzdünk meg, de ugyanakkor mindig ott vannak az örömteli dolgok is. Nem lesz mindig minden csodálatos vagy tökéletes. Az élet egyszerűen csak van.

A hangtálterápiával segítek megtapasztalni az EGYséget, a Békességet, a Nyugalmat, amit magaddal vihetsz a hétköznapokba és bármikor megállhatsz, hogy újra megérezd magadban ezt az erőt- ha megengeded magadnak. Ha kész vagy kilépni a félelemmel teli állapotból, ha nyitott vagy az új tapasztalásokra, itt tudsz bejelentkezni:

Bejelentkezés: https://fenyesmuhely.salonic.hu

Hogyan zajlik a tibeti hangtálterápia, a hangterápiás kezelés?

Ebben a videóban elmondom:

Szeretettel várlak!

A tibeti hangtálterápia nem számít gyógyításnak, nem helyettesíti az orvosi diagnózist, az orvos által előírt kezelést!

Ajánlott cikkek