Üzenet

Ha úgy érzed, a lemondás és a reménytelenség felülkerekedett az életeden, ha elvesztetted a nyitottságod, már nem érdekel semmi, sőt az élet is érdektelen lett. Ha nem akarsz már új dolgokat kipróbálni, ha úgy érzed úgysincs értelme mert úgyis minden balül üt ki. Lehetséges, hogy betegségben szenvedsz és mindenféle gyógymódot próbáltál már. Ha belenézel a tükörbe egy sápadt, kétségbeesett arcot látsz, aki mindent feladott már.

A Sülzanót (Gorse) siethet segítségedre, ebből a csodás sárga virágból készült esszencia. Használatával újra megláthatod a szivárványt, feldereng a napsütés a sok eső után. Nyitott leszel arra hogy meglásd a lehetőségeket amik talán mindig is ott voltak előtted, újult erővel indulhatsz neki az utadnak.

A Bach virágesszenciákat Dr. Edward Bach angol orvos dolgozta ki, az 1930-as években. 38 növényből álló gyógyírgyűjtemény, mindegyik egy érzelmi állapotnak felel meg, lehet őket egyenként vagy keverve használni. Az esszenciákat nem a növények fizikai alkotóelemei alkotják, hanem az adott növényben lakó gyógyító energia. A Bach virágesszenciáknak nincs mellékhatása, gyermekeknél és kismamáknál is alkalmazhatóak.

A virágesszenciából naponta 4×4 cseppet szükséges bevenni, lehet nyelv alá cseppentve (akár útközben is bevehetjük) vagy egy pohár vízbe csepegtetve. A négy alkalmat úgy osszuk el, hogy reggel felkelés után vegyük be az első négy cseppet, majd 11-12 óra között, azután 17 óra körül a következő négyet, végül pedig lefekvés előtt.

A virágesszenciákat érdemes minősített forgalmazóktól rendelni pl. az Esszenciacentrumból:

https://eszenciacentrum.hu/spd/EC-BU-013/Gorse-13-Sulzanot-virageszencia

További segítséget nyújthat a hangtálterápia, ami segít elengedni a negatív gondolatokat, a régi sérelmeket, feltöltődni pozitív energiákkal. A hangtál hatásairól itt írtam:

A virágesszenciák alkalmazása nem számít gyógyításnak, nem helyettesíti az orvosi diagnózist és az orvos által előírt kezelést, de remek kiegészítő terápia lehet bármilyen orvosi kezeléshez, bármilyen gyógyszeres terápia mellett alkalmazható.

Ajánlott cikkek